Lions kjører ved

Når vi nærmer oss høsten og med det vedsesong starter leveringen i midten av september eller kanskje før, avhengig av når veden ankommer.

Vi opprettholder bestillingsrutinene fra fjoråret med minste bestilling på 10 sekker ved og at antallet pr. bestilling er delelig med 10; dvs. 10, 20, 30 osv. Prisene for 2024 er foreløpig ikke bestemt. Du bestiller helst på mail til vedlions@gmail.com. eller med SMS til 902 28 805. 

Prisene er:

Bjørkeved i 40 liters sekk: 10 sekker eller fler: kr

Hjemkjøring i nærområdet kr

Når du bestiller, må du oppgi:

  • Navn,
  • Adresse
  • Postnr
  • Telefonnummer
  •  Antall sekker ved

Vi kommer til å kjøre ut på dagtid, så i tillegg er det fint om du gir beskjed om hvor vi skal legge veden/grusen. Betaling kan skje via nettbank på grunnlag av betalingsinformasjonen vi legger i postkassen din.

På forhånd takk for at du støtter LIONS! 

All fortjeneste går til gode formål.

Mvh.

Lions Club Eiksmarka-Hosle

Lions Club Eiksmarka-Hosle har måttet legge bokmarkedet og førjulsmessen på is på grunn av manglende lokaler til formålet.

På grunn av manglende lager har vi også sett oss nødt til å stoppe mottak av bøker. For de som gjerne vil levere bøker til Lions kan vi anbefale Lions Club Berg Styreoversikt (lions.no) 

 

Hver høst har medlemmer i Lions Klubb Eiksmarka-Hosle skiftet bilhjul fra sommer- til vinterhjul, for alle som måtte ønske det og tilsvarende skiftet vi tilbake til sommerhjul helgen etter påske.

Dette er en aksjon vi dessverre har vært nødt til å slutte med på grunn av flere tilfeller med tilgang til nødvendige fasiliteter på skolen, samt stadig fallende antall biler som kom for hjulskift. Vi beklager dette, men kan henvise til Lions Club Snarøya-Fornebu.