Ved og grus tom for i år.

Ved og grus tom for i år.

19.11.23 18:37
av Sverre Norgren

Vi er tomme for ved og strøgrus og avsluttet levering for vinteren, men regner med å starte opp igjen i september 2024 En tusen takk til alle som har støttet vårt arbeid ved å kjøpe ved og strøgrus fra oss denne sesongen. Du kan også støtte oss når du tipper, spiller lotto eller andre spill hos Norsk Tipping uten at det koster deg noe eller går ut over dine vinnersjanser. Registrer Lions Club Eiksmarka-Hosle som Grasrotmottager ved å sende SMS til 60000 med tekst: Grasrotandelen 884297532. Det vil hjelpe oss mye i vårt arbeid med å hjelpe de som trenger det.

Les mer
Hvordan behandle tulipaner

Hvordan behandle tulipaner

15.03.23 16:16
av Sverre Norgren

Slik behandler du tulipaner: Før de settes i vann: Legg buketten tørt, mørkt og kjølig. I vann: Kutt litt av stilkene. Behold gjerne plasten på. Om natten: kjølig og mørkt! Takk for at du støttet Lions Club Eiksmarka-Hosle. Overskuddet går til Lions’ lokale, nasjonale og internasjonale arbeid. Vil du bli medlem? Kontakt nils@kallevig.as eller tlf 905 45 153

Les mer
Lions Røde Fjær

Lions Røde Fjær

10.03.22 20:13
av Sverre Norgren

Lions Club Eiksmarka-Hosle deltar aktivt i Lions Norges store innsamlingsaksjon, Røde Fjær. Denne landsomfattende aksjonen skulle vært arrangert i 2020 som den 9 aksjonen siden 1966. Den gang ble det samlet inn et betydelig beløp, nesten 90 millioner kroner (i 2020-verdi), som gjorde det mulig å bygge Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Nok en gang skal aksjonens innsamlede midler gå til BHSS, og bygging av et familie- og kompetansehus. BHSS er verdensledende innenfor re-/habilitering for barn, ungdom og voksne med ulike diagnoser, funksjonsnedsettelser og funksjonsnivå. Vi i Lions er veldig stolte over at vi nok en gang kan bidra til BHSS slik at enda flere barn med funksjonsnedsettelse kan få utvikle sine ferdigheter. 12. og 13 februar gjennomførte klubben stand på Eiksmarka og Østerås sentre og bøsseaksjon i vårt nærmiljø. For gjennomføring av bøsseaksjonen fikk vi uvurderlig hjelp av speidere fra 1. Nadderud speidergruppe, Bekkestua og Hosle skolekorps og av russ fra Eikeli Videregående skole. Vi takker dere alle for denne flotte innsatsen! Aksjonen vil fortsette ut dette året. Målet er å samle inn 50 MNOK! Bidrag kan gis til VIPPS kto. 591258 eller bankkonto 6228 05 58007.

Les mer